homepage image

Over onze dirigent

Het muzikale geweten van Firma Vocaal

Rolinde ZieverinkSinds april 2018 staat ons koor onder de leiding van Rolinde Zieverink. Geboren in Duitsland, speelde ze al op 5-jarige leeftijd piano. Rolinde heeft altijd in koren gezongen en is al jong begonnen met het begeleiden van koren.

Opgegroeid in een gezin waar iedereen in de muziek zit (beide ouders ook werkzaam als dirigent), is ze op 16-jarige leeftijd gestart met haar studie Docent Muziek aan het ArtEZ Conservatorium te Enschede. Tijdens deze studie kwam Rolinde erachter dat zij het werken met groepen heel leuk vindt en daar in elk geval mee door wil. In die tijd ging ze haar eerste eigen koren leiden.

Omdat Rolinde meer wilde dan alleen het docentschap is ze begonnen met de studie muziekwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Daar studeert zij nu nog steeds in combinatie met een studie Koordirectie aan het Conservatorium van Amsterdam. Behalve Firma Vocaal leidt Rolinde The Joy in Bennekom en Popkoor 'N Joy in Huizen.

Over Firma Vocaal

DOELSTELLING

We willen ons graag profileren als Vocal Popgroup met ambitie. Kwaliteit en gezelligheid gaan hand in hand! Elk koorlid bereidt zich thuis voor door de noten in te studeren via de ingezongen mp3’s. Op de repetitieavonden maken we fijn samen muziek en genieten we van het resultaat!
Dit willen we graag laten horen! En laten zien, we ondersteunen onze muziek graag met verschillende opstellingen en bewegingen! Op deze site kunt u ons boeken of lezen waar en wanneer we optreden. Ook kunt u zien welk repertoire we zingen.

Popkoor Firma Vocaal

GESCHIEDENIS

Firma Vocaal is in 2006 opgericht door Gerard van Amstel en Annet Moleveld. Gerard was dirigent van ‘de Firma’ tot eind maart 2018. Een groot gedeelte van het koor wilde graag dat het koor bleef bestaan, een doorstart werd in gang gezet. In april 2018 nam dirigent Rolinde Zieverink het stokje van Gerard over.
Firma Vocaal is bekend en geliefd in Weesp en omgeving, de eigen voorstellingen en de optredens elders worden goed bezocht.

LID WORDEN OF EEN KEER KOMEN LUISTEREN?

> Ga naar ‘meezingen?’ voor meer informatie.

Ons koor boeken of heeft u een vraag?

> Klik hier voor ‘contactgegevens‘.

Een optreden bijwonen?

> Klik hier voor ‘optredens’.

balk logo

Firma Vocaal is aangesloten bij BALK

Bond voor A cappella en Lichte muziek zingerde Koren